contact

PERSOONLIJKE AANDACHT, ENTHOUSIASME
EN DE MOOISTE KLEDIJ

Bij Twins kan je terecht voor een volledige outfit, terwijl je met veel aandacht geholpen wordt. We kiezen voor merken en collecties die elkaar qua stijl en persoonlijkheid perfect aanvullen. Een goeie mix van casual en chic. Collecties die net iets meer hebben, zodat je gekleed wordt in een stijl die toch verschilt van die in andere boetieks.

Zo moeder, zo dochter

Twins vertaalt de motivatie en liefde voor mode van Dorothy Annaert en Eliane Maes, moeder en dochter. Wij inspireren elkaar. De ervaring van de ene verbinden we met de jonge ideeën van de andere. Samen brengen we een passie die telt voor twee.

Wij kiezen voor jou

We selecteren de collecties en stellen ze zelf samen zodat ze een mooi geheel vormen in de winkel. Om je look helemaal af te maken, hebben we tal van accessoires.

Jij bent koningin

Wij vinden het belangrijk dat je goed geholpen wordt. En dat merk je in de aanpak van ons team. Twins is er voor elke vrouw die zich graag laat verwennen. Wij zijn overtuigd van jouw gelijk, aangezien bij ons de klant nog echt koningin is.’

Een interieur waar jij in past

Met Twins willen we een omgeving creëren waar je niet meteen weg wil. Een leuke, moderne plek met een warme sfeer en veel energie. Een plek om te kijken, kiezen en passen. Met parkeergelegenheid tot vlak voor de deur.

Bezoek onze boetiek

Newsletter